ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

HSBC: Η δυναμική του 2011

HSBC: Η δυναμική του 2011
Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων της επιτυχημένης παρουσίας της HSBC στην Ελλάδα ο Βρετανός Πρέσβης...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων της επιτυχημένης παρουσίας της HSBC στην Ελλάδα ο Βρετανός Πρέσβης, Dr. David Landsman, υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους της HSBC στην παρουσίαση με θέμα «Ευκαιρίες χωρίς σύνορα. Η δυναμική του 2011».

Τη διοργάνωση πλαισίωσαν διακεκριμένες προσωπικότητες τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και διεθνώς αναγνωρισμένα στελέχη της HSBC με μακρά παρουσία στον Όμιλο και πολυετή εμπειρία στο χώρο της στρατηγικής και των επενδύσεων.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Dr. David Landsman, ΟΒΕ – Βρετανός Πρέσβης, ενώ ο κ. Richard Groves, CEO, HSBC Ελλάδος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κάμαρης, Head of Treasury & Global Markets, HSBC Ελλάδος, μίλησε για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες των αγορών το 2011. Στη συνέχεια, η κ. Farah Bouzida, Fund Manager - Risk Managed Solutions & Structured Products, HSBC Global Asset Management μίλησε για τα οφέλη που οι επενδυτές μπορούν να αποκομίσουν από την αγορά της Ευρωζώνης, ενώ ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, Senior Manager Customer Propositions, HSBC Ελλάδος αναφέρθηκε στη δυναμική της Ευρώπης μέσα από το πρίσμα ενός παγκόσμιου Ομίλου.

Ο κ. Richard Groves, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ανανέωσε το ραντεβού, ως την επόμενη εκδήλωση ανάλογου ενδιαφέροντος.

Πηγή: newscode.gr