ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τελευταία ημέρα του Brussels Group - Aύριο το Euroworking Group

Τελευταία ημέρα του Brussels Group - Aύριο το Euroworking Group

Σε «κλίμα προόδου» συνεχίζονται για τέταρτη μέρα, στο Παρίσι, οι συζητήσεις ανάμεσα στην «Ομάδα των Βρυξελλών» και την ελληνική αντιπροσωπεία των οικονομικών εμπειρογνωμόνων, ενόσω οι δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων εμμένουν στην κατεύθυνση της αμφισβήτησης των προσπαθειών της Αθήνας όσο και των αποτελεσμάτων από τις τεχνικές συζητήσεις.

Η σημερινή συνάντηση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας) με την προοπτική να ολοκληρωθεί μέσα στην ημέρα, ενόψει της αυριανής τηλεδιάσκεψης του Euroworking Group στις Βρυξέλλες.

Προβλέπεται μια εφ' όλης της ύλης εξέταση των διαφορών που υφίστανται σε τομείς του προγράμματος, με στόχο την αναζήτηση μιας όσο το δυνατόν μεγαλύτερης σύγκλισης.

Αύριο Τετάρτη θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση, (22 Απριλίου), του Euroworking Group, που αποφασίστηκε στην «Ομάδα των Βρυξελλών».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δύο μόλις ημέρες πριν από το κρίσιμο Eurogroup της 24ης Απριλίου, σε εξέλιξη της αναζήτησης κοινού τόπου για τη συμφωνία που θα απεγκλωβίσει εκταμίευση χρημάτων προς την Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις