ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άκαρπη η συνάντηση με τους θεσμούς - Επιστρέφουν στην Αθήνα τον Απρίλιο

Άκαρπη η συνάντηση με τους θεσμούς - Επιστρέφουν στην Αθήνα τον Απρίλιο

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (19/3) η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών, χωρίς να υπάρξει καμία συμφωνία.

Άλλη μια άκαρπη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (19/3) μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και των επικεφαλής των θεσμών. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό μετά το τελευταίο ραντεβού οι εκπρόσωποι των θεσμών εγκαταλείπουν την Αθήνα με πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής την δεύτερη μέρα του Απριλίου.

Το «κουαρτέτο» αποχωρεί εξαιτίας του Πάσχα των Καθολικών που πέφτει την άλλη Κυριακή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι υπουργοί, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Την Κυριακή αναμένεται να πραγματοποιηθεί άλλη μια τελευταία συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο με θέμα το συνταξιοδοτικό χωρίς όμως να αναμένεται να υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη.

.«Δεν πάμε για να κλείσουμε αύριο» είπε το μεσημέρι του Σαββάτου ο κ. Κατρούγκαλος, ο οποίος τόνισε στους δημοσιογράφους ότι στα θέματα αρμοδιότητάς του παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των πιστωτών σε δύο θέματα: Την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και τα ποσοστά αναπλήρωσης των συντάξεων.

Σχετικές ειδήσεις