ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενισχύεται η Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΑΔΕ

Ενισχύεται η Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΑΔΕ
INTIME

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η ηγεσία της Αρχής δρομολόγησε τις διαδικασίες στελέχωσης.

Συγκεκριμένα, κλήθηκαν οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ, κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, των κλάδων εφοριακών, τελωνειακών, διοικητικού οικονομικού, διοικητικού - λογιστικού και πληροφορικής, να αποστείλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έως τις 18 Ιουλίου 2023.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά την ενίσχυση των Τμημάτων της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και του νεοσυσταθέντος Γραφείου Διοικητικής Υποστήριξης Γνωμοδοτικών Συμβουλίων Επιλογής Προϊσταμένων στο Τμήμα Γ’ - Σταδιοδρομίας Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (Δ.Δ.Α.Δ.) της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης (Γ.Δ.Α.Δ.Ο.), το οποίο συστάθηκε απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ.

Οι αιτήσεις θα αποσταλούν μέσω των υπηρεσιών στις οποίες ανήκουν οι υπάλληλοι, συνοδευόμενες από διαβιβαστικό της Υπηρεσίας τους, στο οποίο να αναφέρεται η γνώμη του προϊσταμένου της υπηρεσίας.

Στην περίπτωση που οι υπάλληλοι υπηρετούν για οποιονδήποτε λόγο σε άλλη υπηρεσία από αυτήν στην οποία ανήκει η οργανική τους θέση, η αίτησή τους θα πρέπει να κοινοποιείται και στην τελευταία, ώστε να λαμβάνει γνώση ο προϊστάμενος αυτής και να εκφράζει γνώμη.

Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν με βάση την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτικές για την Υπηρεσία και κατά την εξέτασή τους θα ληφθούν υπόψη και οι υπηρεσιακές ανάγκες των Υπηρεσιών προέλευσης των υπαλλήλων.