ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στις 15 Νοεμβρίου η απονομή των βραβείων Exports Ecosystem Awards 2013

Στις 15 Νοεμβρίου η απονομή των βραβείων Exports Ecosystem Awards 2013

Την εγκαθίδρυση ενός θεσμού βράβευσης αναγνωρισμένου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο οποίος θα βοηθά τις ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες στην επιλογή των στρατηγικών συνεργατών τους, προωθούν η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών και η Ethos Media S.A.

Πρόκειται για τα βραβεία Exports Ecosystem Awards 2013, τα οποία στοχεύουν στην επιβράβευση των οργανισμών που στηρίζουν τις ελληνικές εταιρείες στην προσπάθειά τους να δραστηριοποιηθούν σε διεθνές επίπεδο και να διεισδύσουν σε νέες αγορές του εξωτερικού.

Τα βραβεία διοργανώνονται, υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, όλων των κεντρικών εξαγωγικών φορέων και συνδέσμων και της πλειονότητας ας των επιμελητηρίων.

Η τελετή απονομής των βραβείων Exports Ecosystem Awards 2013 αποτελεί την κορύφωση του συνεδρίου Exports Money Conference και θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στον ίδιο συνεδριακό χώρο (Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι).

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα βραβεία Exports Ecosystem Awards 2013, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα κριτήρια συμμετοχής και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας μέχρι και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα www.greekexportsawards.gr.

Τους νικητές των βραβείων θα επιλέξει εξειδικευμένη Επιτροπή Βράβευσης με σφαιρική γνώση της αγοράς των εξαγωγών.