Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

«Χρειάζεται η μουσική μέσα στην κρίση»

«Χρειάζεται η μουσική μέσα στην κρίση»

Είναι δεδομένο ότι το πρώτο πράγμα που κόβει κάποιος μέσα στην κρίση είναι η διασκέδαση. Κάθε Έλληνας προσπαθεί να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα το οικογενειακό του εισόδημα.

Ήδη τα μαγαζιά που εμφανίζονται οι τραγουδιστές παρουσιάζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Ακόμη και οι καλοκαιρινές περιοδείες που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, οι καλλιτέχνες έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο ή αναβάλλονται οριστικά όπως το Φεστιβάλ των Βράχων. Ο λόγος είναι ότι οι Δήμοι αδυνατούν πια να επιχορηγήσουν καλοκαιρινές συναυλίες καθώς οι περισσότεροι εξ'αυτών είναι υπερχρεωμένοι.

Ωστόσο, ακόμη και σε αυτή την εποχή, υπάρχει λύση που μπορεί να δοθεί. Ο Έλληνας χρειάζεται την μουσική και το καλό τραγούδι μέσα στην κρίση. Οι επιχειρηματίες οφείλουν να χαμηλώσουν το εισιτήριο των μαγαζιών τους. Από την πλευρά τους και οι καλλιτέχνες πρέπει να περιορίσουν κατά πολύ τις προσωπικές τους απολαβές ώστε να δώσουν την δυνατότητα στο κόσμο να έρθει να τους απολαύσει στο χώρο που εμφανίζονται.

Το ένα χέρι πρέπει να νίβει το άλλο γιατί δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει λίγο κάποιος από τα προβλήματα του, είναι η μουσική.