ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: 650.000 ευρώ για έργα οδοποιϊας

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: 650.000 ευρώ για έργα οδοποιϊας

Άλλο ένα σημαντικό έργο αυτή τη δημοτική περίοδο ενέταξε στο Ε.Σ.Π.Α. ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Πρόκειται για έργο εσωτερικής οδοποιίας που αφορά το σύνολο των χωριών του Δήμου προϋπολογισμού 650.000,00 €.

Ο τίτλος της πράξης είναι «Βελτίωση-εκσυγχρονισμός δημοτικών οδών» με κωδικό ΜΙS 448807 του επιχειρησιακού προγράμματος «Θεσσαλία- Στερεά Ελλάδα-Ήπειρος» και του άξονα προτεραιότητας «Υποδομές και υπηρεσίες προσπελασιμότητας Θεσσαλίας».

Την απόφαση ένταξης υπογράφει ο νέος Υπουργός Εσωτερικών κ. Μιχελάκης με ημερομηνία

Ήδη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου πρότεινε με απόφαση της την αναμόρφωση στο Δημοτικό Συμβούλιο και το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα. Ο Δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΕ κ. Δημήτριος Τσιαντής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Άλλο ένα σημαντικό έργο 650 χιλ. εντάξαμε στο Ε.Σ.Π.Α., σε σύνολο εντάξεων αυτής της δημοτικής θητείας (2,5 ετών) που αγγίζει τα 20 εκ. € !!!

Το συγκεκριμένο έργο θα λύσει χρόνια προβλήματα Εσωτερικής Οδοποιίας στα χωριά μας με αυστηρή αξιολόγηση των αναγκών. Θέλω να τονίσω ότι τόσο οι συνεργάτες μου στο Δημ. Συμβούλιο όσο και οι άξιοι και ικανότατοι υπηρεσιακοί μας συνεργάτες παρότι η πρώτη διετία επίσημα είναι περίοδος διοικητικής προσαρμογής στον «Καλλικράτη», δίνουμε και θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την πρόοδο του τόπου μας και την εξυπηρέτηση των δημοτών και επισκεπτών μας".