ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καραμέρος: «Το πάρτι της Αυτοδιοίκησης τελείωσε»

Καραμέρος: «Το πάρτι της Αυτοδιοίκησης τελείωσε»

"Πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής, είναι η καταπολέμηση της φτώχειας» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Γ.Καραμέρος, απαντώντας στις καταγγελίες του προέδρου της ΚΕΔΕ αλλά και δημάρχων Β. Προαστίων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμέρος καταλογίζει στους παραπάνω αδιαφορία για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη τόνισε πως κάνει προσπάθεια «να κερδίσει λίγη δημοσιότητα και κυρίως να διεκδικήσει με τις παλιές γνωστές μεθόδους τη συμμετοχή του στο Πρόγραμμα».

Οσον αφορά στα έργα που υποβάλλουν οι δήμοι- για τα οποία, όπως δήλωσαν οι δήμαρχοι, ο κ. Καραμέρος εκβιάζει ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν κονδύλια εάν δεν δεχθούν την ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής στα κονδύλια για τη φτώχεια- απαντά: «Όποιο έργο υποβάλλεται ή προτείνεται από οιονδήποτε, θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και να πληροί κριτήρια απόλυτης διαφάνειας. Το μήνυμα προς όλους είναι σαφές. Το πάρτι τελείωσε. Η υπόθεση της καταπολέμησης της φτώχειας είναι πάρα πολύ σοβαρή και δεν προσφέρεται για μικροκομματικούς σχεδιασμούς και επικοινωνιακά παιχνίδια εντυπωσιασμού».

Σχετικές ειδήσεις