ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Πυρετός" συσκέψεων για Μέρκελ και... Θράκη

"Πυρετός" συσκέψεων για Μέρκελ  και... Θράκη
Πολύωρες συσκέψεις με υπουργούς και συνεργάτες του είχε στη βουλή...

Πολύωρες συσκέψεις με υπουργούς και συνεργάτες του είχε στη βουλή ο πρωθυπουργός ενόψει των ταξιδιών του σε Γερμανία και Φινλανδία την ερχόμενη εβδομάδα αλλά και της μετάβασής του στη Θράκη την Παρασκευή.

Σε ό ,τι αφορά στα ταξίδια του κ. Παπανδρέου στο εξωτερικό κυβερνητικά στελέχη σημείωναν ότι η Ελλάδα θέλει να επιτύχει η Σύνοδος Κορυφής, διευκρινίζοντας ότι «επιτυχία για τη χώρα μας είναι κατ' αρχήν η δημιουργία του μηχανισμού στήριξης σε μόνιμη βάση».

Οι επισκέψεις του κ. Παπανδρέου σε Γερμανία και Φινλανδία εντάσσονται ακριβώς στο πλαίσιο των συζητήσεων που αναπτύσσονται στην ΕΕ με κορύφωση την Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου.

Αναφορικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θράκη σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε μια να ενημερωθεί για μια σειρά ζητημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα του κ. Παπανδρέου στη Θράκη περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επίσκεψη σε ένα Πομακοχώρι ενώ την Παρασκευή θα προεδρεύσει στην Κομοτηνή στη συνεδρίαση του διευρυμένου Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.