ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κοινωνία «βράζει» ενόψει εκλογής ΠτΔ...

Η κοινωνία «βράζει» ενόψει εκλογής ΠτΔ...

Τι λένε οι πολίτες για τις εξελίξεις; Δείτε καρέ-καρέ στο timeline τους Newsbomb.gr το χρονικό των γεγονότων που οδηγούν σε εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αν και οι πολιτικές εξελίξεις πυροδοτήθηκαν ουσιαστικά από τους δανειστές, αποτυπώνουν ως ένα σημείο και την δυσαρέσκεια της βάσης.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο ελληνικός λαός παρακολουθούσε τη χώρα να... σέρνεται πίσω από τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και το πολιτικό προσωπικό να μην μπορεί να βγάλει τον τόπο από το τέλμα. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν και προκαλούν ποικίλα συναισθήματα.

Οι απόψεις των πολιτών διίστανται για τις τρέχουσες εξελίξεις. Από την μια πλευρά αρκετοί αισθάνονται φόβο και ανασφάλεια για την επόμενη μέρα και από την άλλη, αρκετοί πιστεύουν ότι ανοίγει ένας νεος δρόμος για τη χώρα. Μια ευκαιρία η οποία ενδεχομένως να βάλει «φρένο» στην πολιτική ρευστότητα.

Δείτε τις εξελίξεις γύρω από την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στο Timeline που ακολουθεί και ενημερωθείτε έγκυρα και έγκαιρα από το Newsbomb.gr.

Πάρτε θέση τώρα.

Καταθέστε τις απόψεις σας στο διαδικτυακό δημοψήφισμα του Newsbomb.gr τόσο για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Σχετικές ειδήσεις