Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαϊκάλης: Προσπάθησαν να με χρηματίσουν για να ψηφίσω ΠτΔ

Newsbomb

Προσπάθεια χρηματισμού του, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατήγγειλε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

Μου έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική», αποκάλυψε ο κ. Χαϊκάλης, βάζοντας «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

«Έχω δώσει ήδη κατάθεση στον Εισαγγελέα Εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, κ. Ντογιάκο», πρόσθεσε.

«Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως εκτός από το οπτικό υλικό, υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Την αποκάλυψη είχε κάνει λίγη ώρα νωρίτερα ο ηθοποίος, Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Διαβάστε εδώ τι κατέθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης στον εισαγγελέα

Ο ηθοποιός αποκάλυψε το όνομα του βουλευτή, λέγοντας ότι πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος - λίγο μετά - το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά.

Μετά τις καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη, έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στις 13:00, έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr