ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χαϊκάλης: Δεν κατονόμασε πρόσωπο στον εισαγγελέα

Χαϊκάλης: Δεν κατονόμασε πρόσωπο στον εισαγγελέα

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης έδωσε πολύωρη κατάθεση αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (13/12/2014), στον εισαγγελέα Εφετών, Παν. Παναγιωτόπουλο και παρέδωσε οπτικοηχητικό ντοκουμέντο, χωρίς όμως να κατονομάσει το πρόσωπο που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει.

Σύμφωνα με όσα είπε, οικονομικός παράγοντας του πρόσφερε 700.000 μετρητά, διακανονισμός του δανείου του από την τράπεζα για το σπίτι του και συμβόλαια με διαφημιστικές εταιρίες ώστε να «ξεπλυθούν» τα χρήματα.

Η δωροδοκία θα αφορούσε την θετική ψήφο του για την ανάδειξη Πρόεδρου της Δημοκρατίας. Οι συζητήσεις, όπως είπε, έγιναν στις 5 Δεκεμβρίου. Την επομένη έγινε το ραντεβού και η καταγραφή των συνομιλιών. Υποστήριξε, μάλιστα, πως ο άνθρωπος με τον οποίο συνομίλησε εκπροσωπεί συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ωστόσο, ο κ. Χαϊκάλης αρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο που προσπάθησε να τον εξαγοράσει, παρότι ρωτήθηκε επισταμένως από τον εισαγγελέα. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, από το υλικό δεν προκύπτει η ταυτότητα του προσώπου αυτού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται - μέχρι στιγμής - τα στοιχεία της βαρύτατης καταγγελίας.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις