ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές και ξεκαθάρισμα τώρα!

Εκλογές και ξεκαθάρισμα τώρα!

Άναυδος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί τη σαπίλα και το βόρβορο του πολιτικού συστήματος

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες αποδεικνύουν τη σαπίλα και το βόρβορο που αναδύεται από τη λειτουργία του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, αλλά και από μια μεγάλη μερίδα του πολιτικού προσωπικού της χώρας.

Ο Παύλος Χαϊκάλης καταγγέλλει απόπειρα χρηματισμού του από ένα τύπο ο οποίος γυρίζει από κόμμα σε κόμμα και προσφέρει – διάφορες θολές – υπηρεσίες. Η δικαιοσύνη και οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν εδώ και μέρες το θέμα, αλλά κατά τρόπο ανεξήγητο δεν κάνουν τίποτα. Περιμένουν και το... εξετάζουν – γενικά κι αόριστα - χωρίς όμως να διατάσσουν απολύτως τίποτα.

Ο πρωθυπουργός αρνείται να παραλάβει το οπτικοακουστικό υλικό και το στέλνει στη Δικαιοσύνη. Παράλληλα κάνει μήνυση στον Χαϊκάλη διότι εθίγη από τα λεγόμενα του τελευταίου.

Οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης με ανακοίνωσή τους αφήνουν υπονοούμενα για τους Γρηγόρη Ψαριανό, Χρήστο Αηδόνη, Σπύρο Λυκούδη και Γιώργο Νταβρή ότι χρηματίστηκαν για να ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Λυκούδης βγαίνει αμέσως και λέει ότι μηνύει τους δυο προηγούμενους, ενώ ταυτόχρονα κάνει λόγο για «πολιτικά σκουλίκια που αφήνουν υπονοούμενα για χρηματισμό».

Ο Ψαριανός σε άλλο κανάλι – στο ΣΚΑΙ – λέει ότι για όλα φταίει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος διότι αυτός πρώτος μίλησε για την υπόθεση του κουμπαρά κλπ κλπ.

Είναι προφανές ότι αυτό το γαϊτανάκι θα συνεχιστεί για πολλές ακόμα ημέρες και ο ελληνικός λαός θα παρακολουθεί άναυδος ένα «σάπιο σύστημα» που επιθυμεί να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας για να συνεχίσει την πολιτική του επιβίωση με οποιοδήποτε κόστος.

Ένα σαθρό σύστημα που με την παρέμβαση εξωθεσμικών κέντρων προσπαθεί να ελέγξει και να αποτρέψει τις εκλογές και την έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας. Απίστευτοι τύποι που έφεραν τη χώρα στο τέλμα προσπαθούν να παραμείνουν γαντζωμένοι σε ένα status quo που οι ίδιοι έστησαν και το οποίο τους «τάιζε» επί σειρά ετών στο παρασκήνιο.

Η δικαιοσύνη άφαντη. Ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρατηρητές.

Οι καθαροί βουλευτές – που προφανώς υπάρχουν – εξαφανισμένοι.

Κι αλήθεια μέσα σε αυτό το «άρρωστο κλίμα» ο Αντώνης Σαμαράς ένιωσε ευθιξία μόνον για την εμπλοκή του ονόματός του στην συγκεκριμένη υπόθεση;

Κατά τα άλλα δηλαδή δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κυβερνά μια χώρα το πολιτικό προσωπικό της οποίας συναλλάσσεται με περίεργους τύπους που μπαινοβγαίνουν ως «παραγοντίσκοι» σε πολιτικά γραφεία πουλώντας εξυπηρετήσεις;

Ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας επιθυμεί στα αλήθεια να παραμείνει στη διακυβέρνηση αυτό το πολιτικό σύστημα και να «κλείσει» μια ακόμη συμφωνία που θα δέσει χειροπόδαρα με επιπλέον χρέη άγνωστο για πόσα χρόνια κι άλλες γενιές Ελλήνων;

Ποιοι θα κλείσουν τη νέα συμφωνία; Αυτοί που όπως λέει ο λαός «από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι;». Διότι αν δεν το έχουν μεταφέρει οι σύμβουλοί του στον Αντώνη Σαμαρά, αυτή είναι η άποψη του λαού για το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Κύριε Σαμαρά πείτε στους χαρτογιακάδες που κρύβονται στα υπόγεια του Μαξίμου να βγουν στο δρόμο να ρωτήσουν τον κόσμο και να μάθουν την αλήθεια. Ο κόσμος απαιτεί διέξοδο και κάθαρση.

Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνον η λαϊκή κυριαρχία, ο θεμέλιος λίθος του πολιτεύματος. Άλλες λύσεις μεσοβέζικες με κυβερνήσεις ειδικού και εθνικού σκοπού, ουδεμία σχέση έχουν με τη βούληση του ελληνικού λαού.

Εκλογές εδώ και τώρα για να καθαρίσει η... κόπρος του Αυγείου.

Σχετικές ειδήσεις