ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τον Κουφοντίνα στο νοσοκομείο

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τον Κουφοντίνα στο νοσοκομείο

Λίγες ημέρες πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, η βουλευτής Βάσω Λέβα επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η επίσκεψη της βουλευτού Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου νοσηλεύονται εδώ και μια εβδομάδα ο Δημήτρης Κουφοντίνας και ο Κώστας Γουρνάς, λόγω της απεργίας πείνας που πραγματοποιούν.

Οι καταδικασμένοι για συμμετοχή στις τρομοκρατικές οργανώσεις «17 Νοέμβρη» και «Επαναστατικός αγώνας» πραγματοποιούν απεργία πείνας ζητώντας την κατάργηση των αντιτρομοκρατικών νόμων, την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' και την απευλευθέρωση του Σάββα Ξηρού.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Star Λαμίας, η Βάσω Λέβα περιέγραψε την επίσκεψή της στα ειδικά δωμάτια - κελιά του νοσοκομείου Λαμίας.

«Συνομιλήσαμε, του είπαμε ποια είναι η προοπτική και μας απάντησε ότι συμφωνεί αλλά θα συνεχίσει την απεργία πείνας μέχρι να κατατεθεί το νομοσχέδιο», εξήγησε η κ. Λέβα.

«Η κατάσταση της υγείας των δύο κρατουμένων είναι καλή. Είναι καταβεβλημένοι αλλά δεν κινδυνεύουν. Τα δύο κελιά, οι χώροι που νοσηλεύονται, είναι τριτοκοσμικοί», συμπλήρωσε η βουλευτής.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη της κ. Λέβα στο Star Λαμίας.

Σχετικές ειδήσεις