ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Μπάστακα στη ζωή μας τη βάλαμε;»

Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Μπάστακα στη ζωή μας τη βάλαμε;»

Με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θωμά Κώτσιοτα "έβαλε" οκοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔΑδωνις Γεωργιάδης.

«Ήταν εξέγερση τα όσα έκαναν τότε οι κουκουλοφόροι; Που έκαψαν την Αθήνα, έσπασαν και έκλεψαν καταστήματα και οι ιδιοκτήτες τους έψαχναν τα εμπορεύματα στα παζάρια» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Στόχος έγινε η πρόεδρος της Βουλής, γιατί κάλεσε τους βουλευτές να μη χρησιμοποιούν τον όρο «λαθρομετανάστες».

«Τι είναι η κυρία Κωνσταντοπούλου που μας λέει τι να λέμε και τι να μην λέμε; Μπάστακα στη ζωή μας τη βάλαμε;» είπε ο κ. Γεωργιάδης για να συνεχίσει: «Δηλαδή οι λαθρέμποροι τι είναι; Ζώα; Πώς θέλετε να τους λέμε; Παράτυπους εμπόρους; Τους λαθρεπιβάτες πώς να τους λέμε; Παράτυπους επιβάτες;».

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε "υποκριτή" τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρυτανία κ. Κώτσιο, αφού όπως είπε «τίμησε τον Παύλο Μπακογιάννη για να πάρει ψήφους", κι από την άλλη ζητεί να απελευθερωθεί ο Σάββας Ξηρός».

«Τίμησε στην ομιλία του τον Παύλο Μπακογιάννη για να πάρει καμία ψήφο αλλά ταυτόχρονα ζητεί να απελευθερωθεί ο Σάββας Ξηρός ο οποίος μάλιστα δεν έχει δείξει ποτέ μεταμέλεια» υποστήριξε και με την αφορμή αυτή επετέθη και στον Νίκο Παρασκευόπουλο υπενθυμίζοντας τη ρήση «καθηγηταί τρείς εχάθη η πατρίς».

«Αυτοί που έστειλαν τον Παύλο Μπακογιάννη στη εξορία, σήμερα κάνουν τους τιμητές» απάντησε ο κ. Κότσιος, για να ανταπαντήσει ο βουλευτής της ΝΔ: «Εμένα ο πατέρας μου επί χούντας ήταν φυλακή και εγώ γεννήθηκα το 1972. Άρα να προσέχετε τι λέτε. Πείτε μου τώρα εσείς τι θα κάνετε. Θα ψηφίσετε υπέρ της αποφυλάκισης του δολοφόνου του Παύλου Μπακογιάννη ή υπέρ της παραμονής του στη φυλακή;».

Σχετικές ειδήσεις