ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας εκπροσωπεί συμφέροντα

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας εκπροσωπεί συμφέροντα

Δριμύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού τον οποίο κατηγόρησε για αλαζονεία και ότι εκπροσωπεί συμφέροντα

Την ανάγκη να βρουν τρόπο επικοινωνίας όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας τόνισε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Η εθνική συνεννόηση είναι εθνικό ζητούμενο», διεμήνυσε ο κ. Μεϊμαράκης και δήλωσε πως το πλέον ζητούμενο είναι να καταλάβει ο λαός γιατί γίνονται εκλογές.

«Πρέπει ο κ. Τσίπρας να εξηγήσει γιατί οδήγησε τη χώρα στις κάλπες. Κάναμε εκλογές για το πρόβλημα που λέγεται Ζωή Κωνσταντοπούλου; Αν είναι έτσι γιατί δεν κάναμε μια πρόταση μομφής εναντίον της;», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας κάνει τις εκλογές για να φύγει», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τον κατηγόρησε ότι κρύβεται και του ζήτησε για ακόμη μια φορά να εξηγήσει γιατί η χώρα οδηγείται σε πρόωρες κάλπες.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατέκρινε τον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι αρνήθηκε να συναντήσει τον ίδιο και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών και πρόσθεσε ότι δεν επιτρέπεται να διαρρέει πως «δεν θα έρθει στη σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε εκ νέου την εκτίμηση ότι μέχρι την Παρασκευή μπορεί να βρεθεί μια λύση για να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, αν και παραδέχθηκε ότι πλέον τα περιθώρια στενεύουν.

Σχετικές ειδήσεις