ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Χαλάρωση για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την εκλογική μάχη

Εκλογές 2015: Χαλάρωση για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την εκλογική μάχη

Ευδιάθετοι και πιο χαλαροί απ’ ότι τις προηγούμενες ημέρες, οι πολιτικοί αρχηγοί απόλαυσαν σήμερα την παραμονή των εκλογών.

ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

Η παράδοση που θέλει τους επικεφαλής των συνδυασμών την παραμονή των εκλογών να συζητούν με δημοσιογράφους και στελέχη των κομμάτων τους με τη συνοδεία ούζου και καλού μεζέ συνεχίστηκε και φέτος.

Χαλαρός, ευδιάθετος και... ατακαδόρος ο Αλέξης Τσίπρας, στη σαββατιάτικη βόλτα του στο Μοναστηράκι, επισκέφτηκε τα... παλιά λημέρια του, όπου συνάντησε νέους και συνομίλησε μαζί τους.

«Σήμερα είναι μέρα ξεκούρασης», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που λίγο μετά τη μία το μεσημέρι έφτασε στο Six Dogs επί της οδού Αβραμιώτου, στο κέντρο της Αθήνας.

Γνωστό στέκι νεολαίας το συγκεκριμένο, όπως ήταν αναμενόμενο οι παριστάμενοι έδειξαν ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία για την άφιξη του πρώην πρωθυπουργού. Δημοσιογράφος ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα πως αρκετοί νέοι νέοι στο γνωστό μαγαζί χάρηκαν που θα τον έβλεπαν και, μάλιστα, ζήτησαν κέρασμα καφέ! «Δε θα με αφήσει ο Σόιμπλε να κεράσω», απάντησε χαμογελώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και διευκρίνισε: «Αν το κάνω, όμως, θα κεράσω τσίπουρα και όχι καφέ»!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει σήμερα, ο κ. Τσίπρας ήταν ξεκάθαρος: «Σήμερα τελειώσαμε μια σύντομη αλλά δύσκολη προεκλογική περίοδο, οπότε είναι μέρα χαλάρωσης»!

Λίγη ξεκούραση πριν τη μεγάλη μάχη της Κυριακής διεκδίκησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με στενούς συνεργάτες και φίλους του κόμματος σε τσιπουράδικο του Πειραιά.

Έχοντας εκ δεξιών του τον Γιώργο Χριστοφορίδη, πρώτο στη λίστα Α’ Αθηνών, ο Πάνος Καμμένος ήπιε το ούζο του στο γνωστό τσιπουράδικο «το στέκι του Αρτέμη», πίσω από τον Πύργο του Πειραιά, παρέα με τους πολύτιμου συνεργάτες του, στελέχη του κόμματος και δημοσιογράφους. Μεταξύ αυτών, ο γενικός γραμματέας του κόμματος, οι Γ. Ζησιμάτος, Γ. Βαγιάκης, Κ. Βαζαίος, η επικεφαλής του Επικρατείας, Χριστίνα Τρεμόντι.

Σύνθημα νίκης έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης που βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο τού κόμματος που έχει στηθεί στο Σύνταγμα.

Το «παρών» στο εκλογικό κέντρο έδωσε πλήθος βουλευτών, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωστής Χατζιδάκης αλλά και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης.

Κοντά στο Καλλιμάρμαρο έδωσε ραντεβού με στελέχη του κόμματος και δημοσιογράφους ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης προσέφερε μεζέδες που είχε φτιάξει η μητέρα του, Αργυρώ, ενώ ο ίδιος έπαιξε και μπάσκετ με υποψήφιους βουλευτές του Ποταμιού.

THEO

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε σήμερα, Σάββατο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης απευθυνόμενος σε μέλη, στελέχη του κόμματος και εκπροσώπους του Τύπου στη διάρκεια συνεστίασης σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Νίκαιας εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για τη Λαϊκή Ενότητα και όπως είπε αυτό θα έχει συνέπειες πολύ διαφορετικές από αυτές που σχεδιάζουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. «Τα μνημόνια θα πέσουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

lafazanis2

Στο Μπουρνάζι επέλεξε να περάσει τη σημερινή ημέρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

FOFI


Στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Καλλιθέα βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μετά υποδέχθηκε φίλους και δημοσιογράφους σε καφενείο στην Καλλιθέα.

KKE

Σχετικές ειδήσεις