ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύριοι βουλευτές, σήμερα ψηφίζετε για την Πατρίδα και τα παιδιά σας

Κύριοι βουλευτές, σήμερα ψηφίζετε για την Πατρίδα και τα παιδιά σας

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου». Άρθρο 59 του Συντάγματος των Ελλήνων. Ο όρκος των βουλευτών είναι ξεκάθαρος: Πίστη στην Πατρίδα, στη χώρα των πατέρων μας και στο δημοκρατικό πολίτευμα.

Υπέρτατος νόμος είναι η σωτηρία και η επιβίωση του λαού - Ένας λαός ποδοπατημένος και πεινασμένος δεν υποκύπτει σε προδοσίες - Η οργή των παιδιών σας θα πέσει σαν κεραυνός στα κεφάλια σας

Απόψε οι εκπρόσωποι του Έθνους, οι αντιπρόσωποι του Ελληνικού λαού καλούνται για άλλη μια φορά να ψηφίσουν για το μέλλον των παιδιών μας και για τις επόμενες γενιές.

Πριν από λίγα χρόνια, το ελληνικό κοινοβούλιο κλήθηκε να ψηφίσει συνολικά τρία μνημόνια που βύθισαν τη χώρα στο σκοτάδι και χρέωσαν τις επόμενες γενιές για τα επόμενα 50 χρόνια, πάνω από μισό αιώνα!!!

Στις προηγούμενες ψηφοφορίας είπαν «ΝΑΙ» και στα 3 μνημόνια παραδίδοντας ελαφρά τη καρδία τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές. Ξεπερνώντας το σοφό ρητό «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», ετοιμάζονται για τέταρτη φορά να ψηφίσουν διατάξεις που θα βάλουν την ταφόπλακα στην κόλαση που ήδη ζει ο ελληνικός λαός.

Οι αντιπρόσωποι του Έθνους δεν έχουν καμία δικαιολογία αυτή τη φορά. Ξέρουν πολύ καλά τι ψηφίζουν και ψηφίζουν χωρίς το πιστόλι στον κρόταφο, αφού δεν τίθεται κανένα θέμα εξόδου από το ευρώ, ούτε άτακτης χρεοκοπίας.

Η κυβέρνηση Τσίπρα ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό τρεις φορές (συμπεριλαμβανομένου και του δημοψηφίσματος) για να... καταργήσει τα μνημόνια (με ένα νόμο μάλιστα), να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, να φέρει το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, να πάει τον βασικό μισθό στα 751 ευρώ, να μην επιφέρει μειώσεις σε συντάξεις, να πάψει τη λιτότητα και για μία σειρά δεσμεύσεις τις οποίες ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Τσίπρας στο πρόγραμμά του στη Θεσσαλονίκη.

Αντ' αυτού, φέρνει στη Βουλή, καθ' υπαγόρευση από τους εχθρούς της χώρας, προαπαιτούμενα - ταφόπλακα στην ανάπτυξη, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στην αγροτιά, στην εγχώρια επιχειρηματικότητα και στην Ελλάδα. Όσοι λοιπόν βουλευτές – είτε της συμπολίτευσης, είτε της αντιπολίτευσης - σήμερα ψηφίσουν τα μέτρα του εγκληματικού 3ου Μνημονίου, θα καταχωρηθούν ως προδότες και ανθέλληνες στην Ιστορία.

Θα φέρουν στις πλάτες και στα κεφάλια τους την οργή ενός λαού τον οποίο εξευτέλισαν και συνεχίζουν να εξευτιλίζουν εδώ και 6 χρόνια.

Τα ονόματά τους θα γραφτούν με μαύρα γράμματα στην Ιστορία και στις εκλογικές τους περιφέρειες και θα πρέπει πλέον να αναλάβουν το βάρος της προσωπικής τους ευθύνης και όχι μόνο ως συλλογικά υποκείμενα ενός συνόλου.

Αυτή τη φορά δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν ούτε πίσω από την καραμέλα της κομματικής γραμμής, ούτε από αστειότητες περί σκληρών διαπραγματεύσεων.

Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα, είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν.

Δυστυχώς οι εθνοπατέρες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από εδώ και πέρα δεν θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι και με τη συνείδησή τους καθαρή.

Τα κομματικά τους μαντριά δεν μπορούν να τους προσφέρουν καμία προστασία. Είναι βαριά η φωνή του λαού, όταν την παρακολουθεί η οργή...

Κύριοι βουλευτές να θυμάστε: Όταν ακούς στομάχι εγειρόμενο, τρέμε! Το στομάχι είναι η λογική των λαών...

Όπως στρώσετε, θα κοιμηθείτε! Καλή τύχη σε όλους σας και καληνύχτα.

Η Ελλάδα θα βρει τους πατριώτες που θα της δώσουν τη σημασία που δικαιούται και η χώρα και ο πολλάκις προδομένος λαός της.

Ψηφίστε αυτό που λέει η συνείδησή σας και όχι η κομματική γραμμή...

Σχετικές ειδήσεις