ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυγνός εκβιασμός: Η συνοριοφυλακή ή τέλος η Σένγκεν

Στυγνός εκβιασμός: Η συνοριοφυλακή ή τέλος η Σένγκεν

Στις κλειστές αίθουσες των Βρυξελλών συζητείται η εθνική κυριαρχία της χώρας μας, που όπως όλα δείχνουν θα παραδοθεί και επίσημα στα χέρια των Ευρωπαίων.

ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΕ «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΤΙΜΕΡΜΑΝΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Το προσφυγικό ζήτημα τίθεται επί τάπητος στην Σύνοδο Κορυφής και τα αποτελέσματα θα δείξουν αν η Ελλάδα θα παραμείνει ανεξάρτητο κράτος ή θα υποταχθεί εντελώς στους δανειστές.

Με «Δούρειο Ίππο» το προσφυγικό και με μια ελληνική κυβέρνηση άβουλη και μοιραία, οι δανειστές βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε... ευρωπαϊκό τσιφλίκι.

Στο κέντρο των διαβουλεύσεων της Συνόδου θα βρεθεί η απαράδεκτη πρόταση για δημιουργία σώματος Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής (European Border and Coast Guard), η οποία θα αναλάβει τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε.

Το εν λόγω σώμα θα μπορεί να επεμβαίνει στα «θερμά σημεία» της προσφυγικής κρίσης, ακόμη και χωρίς την έγκριση του αντίστοιχου κράτους - μέλους. Όπως είπε, με αφοπλιστικό κυνισμό, ο πρώτος αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Φρανς Τίτερμανς, «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ».

Τι αναφέρει το προσχέδιο της Συνόδου

Μια φράση - «κλειδί» εμπεριέχει το προσχέδιο της Συνόδου των Βρυξελλών η οποία αποτυπώνει πλήρως το σχέδιο των Ευρωπαίων.

«Για να διατηρηθεί το κοινοτικό κεκτημένο του Σένγκεν, είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρξει επανάκτηση του ελέγχου των εξωτερικών Συνόρων». (For the Schengen acquis to be preserved it is indispensable to regain control over the external borders).

Αυτή τη φράση θα περιέχει το αγγλικό προσχέδιο του κειμένου των συμπερασμάτων που κοινοτικός διπλωμάτης έδειξε στο Kυπριακό πρακτορείο και με αυτή τη δέσμευση η Σύνοδος των 28 ηγετών της Ε.Ε. θα αναθέτει στα αρμόδια όργανα την επίσπευση των συζητήσεων με στόχο την εξεύρεση λύσεων για την καλύτερη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ζώνης Σένγκεν, ξεκινώντας με την πρόταση της Κομισιόν ως βάση.

Στυγνός εκβιασμός!

Οι Ευρωπαίοι θεωρούν την Ελλάδα «ανίκανη» να αναχαιτίσει το προσφυγικό κύμα και την εκβιάζουν να δεχτεί την ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα μας διώξουν από τη ζώνη Σένγκεν.

Πρόκειται για ένα εκβιαστικό σχέδιο, απ' όποια σκοπιά κι αν το κοιτάξει κανείς: Για την Ελλάδα, σημαίνει την κατάργηση του πιο στοιχειώδους δικαιώματος εθνικής κυριαρχίας, εκείνου που αφορά την προστασία των συνόρων της, και τη μετατροπή της, με τη βούλα πλέον, σε ευρωπαϊκό «οικόπεδο».

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αρνηθεί την παράδοση της φύλαξης των ελληνικών συνόρων στην ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή. Τα όπλα που έχει στη φαρέτρα της είναι πολλά αλλά δεν τα αξιοποιεί γιατί τρέμει τους Ευρωπαίους.

ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ «ΟΧΙ»! ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Σχετικές ειδήσεις