ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελογιαννάκης: Δεν ψηφίζω τα νομοσχέδια για αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες

Μιχελογιαννάκης: Δεν ψηφίζω τα νομοσχέδια για αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες

Για ακόμα μια φορά ο βουλευτής Ηρακλείου δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει κρίσιμα νομοσχέδια. Με ενδιαφέρον αναμένουμε ξανά το «ναι σε όλα».

Ο κ. Μιχελογιαννάκης πριν από κάθε κρίσιμο νομοσχέδιο έβγαινε και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει. Το έκανε στα μνημόνια και μετά ψήφιζε «ναι σε όλα», το έκανε στα μεσοπρόθεσμα και μετά ψήφιζε «ναι σε όλα», το έκανε στα κρίσιμα νομοσχέδια και μετά ψήφιζε «ναι σε όλα». Ακόμα και... απεργία πείνας στο Σύνταγμα έκανε, άσχετα αν τον πιάσανε με το κουλούρι στο χέρι.

Ο Κρητικός βουλευτής λοιπόν ξαναχτυπά και δηλώνει σήμερα ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τις ρυθμίσεις του Ασφαλιστικού που αφορούν αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες.

«Τριπλασιασμό των εισφορών του ΟΓΑ κι αυτά τα αστεία με τις εισφορές των επαγγελματιών εγώ δεν ψηφίζω!», ξεκαθάρισε ο Ηρακλειώτης βουλευτής που μίλησε απαξιωτικά για τα κυβερνητικά στελέχη «που φέρνουν τέτοια νομοσχέδια και υπολογίζουν με προχειρότητες και στοιχεία της πλάκας» αυτά τα πράγματα! Άφησε δε σοβαρές αιχμές για τους περίφημους διορισμούς που γίνονται από διάφορα στελέχη.

«Δεν είναι αυτοί υπουργοί εάν μας φέρνουν τέτοια πράγματα!» τόνισε ο κ.Μιχελογιαννάκης και ...χαιρέτισε τον αγώνα των αγροτών και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας!

«Δεν μπορούν να περάσουν τέτοια μέτρα για τους αγρότες και τους επαγγελματίες. Δεν είναι δυνατόν να βγάζει κάποιος 1000 ευρώ και να λέμε ότι θα του πάρουμε τα 800! Που στέκει αυτό;» τόνισε ο βουλευτής μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στον Κώστα Μπογδανίδη, ενώ αναγνώρισε ότι για την κυβέρνηση είναι...3 τα αγκάθια: το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το μεσοπρόθεσμο.

«Παρόλα αυτά ο Τσίπρας, με 153 μπορεί να μείνει στην κυβέρνηση εάν μας ακούσει. Τα λέμε, αλλά που είναι η λογική. Εάν προχωρήσουν αυτά είναι λάθος κι εγκλήματα»!

Σχετικές ειδήσεις