ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Βλέπει διεύρυνση της ΝΔ προς το κέντρο

Γεωργιάδης: Βλέπει διεύρυνση της ΝΔ προς το κέντρο

Αυτήν την πεποίθηση εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης o οποίος προαναγγέλλει εξεταστική για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι: «Προς τα δεξιά δεν βλέπω κάποια άλλη διεύρυνση. Η διεύρυνση θα γίνει προφανώς προς την πλευρά την άλλη και καλώς θα γίνει, υπό την έννοια ότι μας ενώνουν η ευρωπαϊκή και η μεταρρυθμιστική ατζέντα».

Ο ίδιος πιστεύει πως θα πρέπει να γίνει συστράτευση ανθρώπων που συμμερίζονται τις ίδιες αρχές, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με βασικό στόχο να παραμείνει η Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά πως το ενδεχόμενο εκλογών είναι ένα μάλλον μακρινό σενάριο: «Η χώρα δεν μπορεί να είναι συνέχεια σε εκλογές. Αυτή τη στιγμή, η χώρα έχει πάρα πολλά προβλήματα για να ενδιαφέρει τη ΝΔ το να ζητήσει εκλογές».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης του προσφυγικού, την καλεί να τηρήσει άμεσα τις δεσμεύσεις ως προς τη δημιουργία hot spots και να ξανανοίξει τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών κλειστού τύπου.

Σε ότι αφορά στις αποκαλύψεις Βαρουφάκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προαναγγέλλει την δημιουργία εξεταστικής επιτροπής.
«Θα έρθει η ώρα να γίνει και αυτό», αναφέρει και συμπληρώνει: «Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η χώρα να ξεφύγει από την κρίση».

Σχετικές ειδήσεις