ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική Μητσοτάκη στην κυβέρνηση για το προσφυγικό

Κριτική Μητσοτάκη στην κυβέρνηση για το προσφυγικό

«Το προσφυγικό είναι εθνικό θέμα»:Σε αυτό συμφώνησαν οι κ.κ. Μουζάλας και Μητσοτάκης, στη συνάντηση, διάρκειας μίας ώρας και 40 λεπτών, που είχαν σήμερα, Δευτέρα (01/02/2016).

Ο κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για καθυστερήσεις, ενώ ο κ. Μουζάλας σημείωσε πως «υπήρξε εξαιρετική σύγκλιση, όσον αφορά ότι το προσφυγικό είναι εθνικό θέμα και χρειάζεται μια κοινή αντιμετώπιση».

Ο κ. Μουζάλας επισήμανε πως αν και υπήρξαν διαφωνίες, συνάντησε «κλίμα και προσπάθεια σύγκλισης και η κριτική που έγινε ήταν μέσα στα όρια της αξιοπρέπειας που πρέπει να διακρίνει την όποια διαφορά υπάρχει σε αυτά τα πράγματα».

«Το μήνυμα είναι ότι το προσφυγικό είναι εθνικό θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε στον κ. Μουζάλα πως το θέμα έχει εθνικές διαστάσεις, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη, στο πλαίσιο σειράς ευρύτερων ενεργειών, που θα κορυφωθούν με την παρέμβασή του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στις Βρυξέλλες, στα μέσα Φεβρουαρίου.

Σχετικές ειδήσεις