ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φαρμακερά» tweets της Ζωής κατά του Τσίπρα

«Φαρμακερά» tweets της Ζωής κατά του Τσίπρα

Δριμύτατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η πρώην πρόεδρος της Βουλής μετά τα κολακευτικά σχόλια που εισέπραξε ο πρωθυπουργός από το Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Τι είπε για την εμπιστοσύνη του Σόιμπλε και τη συμφωνία με την Τουρκία

Με αλλεπάλληλες αναρτήσεις στο Twitter η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον κ. Τσίπρα τονίζοντας πως η «εμπιστοσύνη» που του δείχνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών συνδέεται με την κατάλυση της δημοκρατίας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

«Τώρα που ο Σόιμπλε δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Αλ. Τσίπρα, είναι ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά στο πρώτο Tweet.

«Έχει άλλωστε δηλωθεί ξεκάθαρα ότι η "εμπιστοσύνη" συνδέεται με την κατάλυση της δημοκρατίας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας», πρόσθεσε στο δεύτερο.

Στο τρίτο κατά σειρά tweet, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγραψε: «Οι πρώτες δηλώσεις εμπιστοσύνης της Κομισιόν ήρθαν το καλοκαίρι όταν το “όχι” του λαού έγινε “ναι” του Αλ. Τσίπρα. Το “όχι” κλόνιζε την εμπιστοσύνη».

Η μετωπική επίθεση συνεχίστηκε: «Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ενώ θρηνούμε μωρά - θύματα της εκτρωματικής συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας, η ...εμπιστοσύνη απογειώνεται», προσθέτοντας ότι «την ίδια ώρα καταβυθίζονται όχι μόνο οι λέμβοι των προσφύγων, αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και το διεθνές δίκαιο, υπό το βλέμμα Τούρκων «επιτηρητών».

Στο τελευταίο Tweet έγραψε: «Mε τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα, η Τουρκία βαφτίστηκε "ασφαλής χώρα". Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα».

Σχετικές ειδήσεις