ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση κατά της Γεροβασίλη καταθέτει ο Κουμουτσάκος

Μήνυση κατά της Γεροβασίλη καταθέτει ο Κουμουτσάκος

Εντός της ημέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει μήνυση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη για όσα δήλωσε σχετικά με μαγνητοφωνημένες συνομιλίες του ίδιου με κατηγορούμενο για υπόθεση εκβίασης.

Ενόψει και της αποψινής συζήτησης στη Βουλή, οι τόνοι μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ανεβαίνουν.

Χαρακτηριστική και η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικές του εμφάνισης στο Mega, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για την σχέση Κουμουτσάκου και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας με κύκλωμα εκβιαστών. ΄Ήταν κάτι που δεν άφησε αναπάντητο ο Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ έκανε λόγο για «αθλιότητες» και «παρακρατικές συμπεριφορές».

Υποστήριξε πως: «Επειδή αποπειρώνται σύνδεση παρακρατικής λογικής με το όνομά μου, καταθέτω σήμερα, όπως έχω ήδη προαναγγείλει, μήνυση κατά της κ. Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση. Θα καταθέσω και αγωγή. Και μάλιστα όσον αφορά τη μήνυση θα περιμένω από τον κ. Φάμελλο και την ομάδα του να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας της κ. Γεροβασίλη ώστε να έχει τη δυνατότητα να απολογηθεί».

Σχετικές ειδήσεις