ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον κόσμο της η Γεροβασίλη: Πανηγυρίζει για… οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας

Στον κόσμο της η Γεροβασίλη: Πανηγυρίζει για… οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας

Για δικαίωση της κυβερνητικής πολιτικής κάνει λόγο η Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που «βλέπει» οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα, ξεχνώντας ωστόσο τα… αλλά της αβεβαιότητας, όπως επίσης και την αφαίμαξη των πολιτών.

«Οι εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για οικονομική ανάκαμψη, δικαιώνουν την πολιτική της κυβέρνησης», τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Αφού σημειώνει δε ότι «οι εαρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επιβεβαιώνουν, για μια ακόμη φορά, ότι η ελληνική οικονομία όχι μόνο άντεξε στην κρίση, αλλά βρίσκεται πλέον στο κατώφλι της ανάκαμψης», υπογραμμίζει ότι «η εικόνα αυτή δικαιώνει την επιμονή της κυβέρνησης στη σταθεροποίηση και ανάπτυξη της οικονομίας μέσα από τη στήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων».

Καταλήγοντας, η κα Γεροβασίλη τονίζει επιπλέον ότι «αυτοί που έσπευσαν να προεξοφλήσουν αδιέξοδα και αποτυχίες προσδοκώντας πολιτικά οφέλη, θα απογοητεύονται, ημέρα με την ημέρα, ολοένα και περισσότερο», για να συμπληρώσει: «Τους ευχόμαστε καλό κουράγιο και ταχεία προσγείωση στην πραγματικότητα».

Σχετικές ειδήσεις