ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη: Δεν θα μας κλείσουν στα σπίτια μας οι δήθεν αγανακτισμένοι

Προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη: Δεν θα μας κλείσουν στα σπίτια μας οι δήθεν αγανακτισμένοι

Απερίφραστα καταδικάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «τους προπηλακισμούς και τους τραμπουκισμούς εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας», κάνοντας ωστόσο λόγο για δήθεν αγανακτισμένους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει στην ανακοίνωσή του, ότι, «τέτοιες μειοψηφικές συμπεριφορές, ελάχιστων, δήθεν «αγανακτισμένων πολιτών», καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις», ενώ καλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη «να απομονώσει τους, λίγους, τραμπούκους», ξεχνώντας προφανώς ότι αυτός είναι που «όπλισε» την οργή, υπογράφοντας με σκληρά μνημονιακά μέτρα αφαίμαξης την εξαθλίωση του λαού.

Παράλληλα, αφού αναφέρει ότι «η σημερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι οι απειλές τους πέφτουν στο κενό», σημειώνοντας: «Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κλείστηκαν, ούτε πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους. Η θέση τους είναι δίπλα στην κοινωνία, με αυτήν επικοινωνούν, για αυτήν αγωνίζονται», καταλήγει ότι «οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για ποιοτική, δημόσια δωρεάν υγεία θα συνεχιστούν αδιάκοπα».

Σχετικές ειδήσεις