ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανούσης για καταγγελίες Πολάκη: Θα ήταν «μάγκας» εάν πήγαινε το θέμα μέχρι τέλους

Πανούσης για καταγγελίες Πολάκη: Θα ήταν «μάγκας» εάν πήγαινε το θέμα μέχρι τέλους

«Καρφιά» κατά του υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, πέταξε το πρωί της Κυριακής (19/6), ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν κάποιος ξεκινάει να κάνει τέτοιου είδους καταγγελίες πρέπει να πηγαίνει το θέμα μέχρι τέλους αλλιώς δεν θεωρείται «μάγκας».

«Όταν κάνεις μια τέτοιου τύπου 'μαγκιά' και αρχίζεις να καταγγέλλεις, πήγαινέ τα μέχρι το τέρμα. Όχι μετά να κάνεις μπρος πίσω, να λες εννοούσα αλλά. Άρα λοιπόν ή είσαι μάγκας ή δεν είσαι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πανούσης, μιλώντας στη τηλεόραση του MEGA.

«Αυτές οι μαγκιές για να δημιουργήσεις ένα κλίμα κατά τη γνώμη μου βλάπτουν την Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία κατ΄ επέκταση».

Εξέφρασε την άποψη παράλληλα ότι η δικαιοσύνη «δεν είναι εργαλείο για να θέλει κάθε κυβέρνηση να τη χρησιμοποιήσει είτε για τα σκάνδαλα είτε για διαμόρφωση ενός πολιτικού κλίματος».

«Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Ότι επηρεαζόταν τόσα χρόνια, επηρεαζόταν, μην κάνουμε τους τυφλούς. Άλλο το επηρεάζομαι και άλλο βάζω ένα σχέδιο αντιθεσμικής λειτουργίας κόντρα στη δημοκρατία», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις