ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Εαν η σύμβαση ΟΛΠ - COSCO δεν ήταν δικιά μας θα βγαίναμε στους δρόμους!

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Εαν η σύμβαση ΟΛΠ - COSCO δεν ήταν δικιά μας θα βγαίναμε στους δρόμους!

Μόνο ως θέατρο του παραλόγου θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την κακοστημένη κυβέρνηση-θίασο και τους… παρατρεχάμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία δείχνουν πόσο επιπόλαιοι και επικίνδυνοι είναι, κοροϊδεύοντας ταυτόχρονα τους Έλληνες πολίτες που τους τίμησαν με την ψήφο τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, που προκάλεσαν … αίσθηση.

Ο κ. Μπαλαούρας ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν κυβέρνηση, θα είχε βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί για την σύμβαση ΟΛΠ-Cosco, την οποία προωθεί… ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ο βουλευτής ρωτήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαδήλωνε κατά της σύμβασης και ο ίδιος απάντησε «βεβαίως»… παγώνοντας την ατμόσφαιρα.

Ο Μάκης Μπαλαούρας στη συνέχεια σχολίασε και την πώληση των 14 περιφερικών αεροδρομίων αναμασώντας την ίδια «καραμέλα» και ρίχνοντας για ακόμα μια φορά το «μπαλάκι» στις προηγούμενες κυβερνήσεις, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει σε τίποτα και ότι «αναγκάστηκε».

«Είναι πολλά πράγματα τα οποία δεν θέλουμε, όπως είναι γνωστό ότι δεν θέλουμε την ιδιωτικοποίηση των 14 αεροδρομίων, είμαστε υποχρεωμένοι όμως, δυστυχώς, να το υλοποιήσουμε επειδή υπήρξαν συμφωνίες με την προηγούμενη κυβέρνηση και οι δανειστές έλεγαν ότι το κράτος έχει συνέχεια».

Σχετικές ειδήσεις