ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου εναντίον Τσίπρα: Η διαπλοκή δεν πατάσσεται με διαπλοκή

Κωνσταντοπούλου εναντίον Τσίπρα: Η διαπλοκή δεν πατάσσεται με διαπλοκή

Ολομέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αλλά και εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη για τη διαπραγμάτευση του 2015 αλλά και για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξαπολύει, με συνέντευξή της στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάψει να υπάρχει από τον Αύγουστο του 2015», δηλώνει η κ. Κωνσταντοπούλου και χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τους χειρισμούς του Μαξίμου σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες.

«Πρόκειται για μια εξόφθαλμη προσπάθεια να στηθεί η νέα διαπλοκή για τη νεομνημονιακή εξουσία, μέσα από μια σύγκρουση με όρους μαφίας», υπογραμμίζει η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η κ. Κωνσταντοπούλου για το «Σχέδιο Χ»: «Τον Μάιο του 2015 είχα ενημερωθεί από τον κ. Βαρουφάκη, με πρωτοβουλία του κ. Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι υπήρχε μια ομάδα που εκπονούσε σχέδιο απόκρουσης ενδεχόμενων εκβιασμών σε επίπεδο ρευστότητας και νομίσματος».

Σχετικές ειδήσεις