ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2016 - Συνέντευξη Τσίπρα: Η δημοσιογράφος του Alpha που «ξεφτίλισε» τον Πρωθυπουργό (vid)

ΔΕΘ 2016 - Συνέντευξη Τσίπρα: Η δημοσιογράφος του Alpha που «ξεφτίλισε» τον Πρωθυπουργό (vid)

Ερώτηση δημοσιογράφου Alpha Eυαγγελία Τσικρικά : Χάνω τη δουλειά μου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί; Κύριε Τσίπρα σας ακούγαμε εδώ και καιρό ότι η Ελλάδα δεν χωρά περισσότερα από τέσσερα κανάλια. Λέτε ότι πάτε να καταπολεμήσετε τη νομιμότητα, γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους; Είχατε πει ότι θα είστε κάθε λέξη του Συντάγματος; Άλλαξε κάτι στα πιστεύω σας

Τσίπρας: Δεν είστε η μόνη εργαζόμενη που έχετε βρεθεί σε μια τόσο δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ μη με διακόψετε! Για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ δεν έκλαψε κανείς! Όμως, εμείς θα σταθούμε δίπλα και στον τελευταίο εργαζόμενο, γιατί εμείς δεν θέλουμε να χαθεί καμία θέση εργασίας, αλλά να διευθετήσουμε ένα άναρχο και ασύδοτο τοπίο στο χώρο των ΜΜΕ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Εδώ και 27 χρόνια θα έπρεπε να είχαν γίνει τρεις δημοπρασίες για τις τηλεοπτικές άδειες. Το ελληνικό Δημόσιο έχει χάσει ένα τεράστιο ποσό, επειδή οι προηγούμενες κυβερνήσεις, επιδιώκοντας τη στήριξη των καναλαρχών, δεν προχωρούσαν σε δημοπρασίες. Μεγιστοποιήσαμε μέσα από αυτό το διαγωνισμό τα χρέη του ελληνικού δημοσίου, υπερασπιστήκαμε το δημόσιο συμφέρον».

Δείτε στην gallery του Newsbomb.gr ποιά είναι η δημοσιογράφος