ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Μυτιλήνη ο Μητσοτάκης: Αποκαρδιωτική η εικόνα στη Μόρια με ευθύνη της κυβέρνησης (pics)

Στη Μυτιλήνη ο Μητσοτάκης: Αποκαρδιωτική η εικόνα στη Μόρια με ευθύνη της κυβέρνησης (pics)

Ειδήσεις | Κυριάκος Μητσοτάκης: Σφοδρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με αφορμή το Προσφυγικό άσκησε την Παρασκευή (03/02/2017) από τη Μυτιλήνη, όπου πραγματοποιεί περιοδεία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από την περιοδεία Μητσοτάκη στη Μυτιλήνη

«Η εικόνα την οποία είδα σήμερα στην Μόρια από πάνω, διότι δεν μπήκα στον χώρο – και δεν μπήκα στον χώρο, διότι για να μπω έπρεπε να συνοδεύομαι με δύο διμοιρίες αστυνομικών και προφανώς και δεν επιβάρυνα την αστυνομία με μια τέτοια κίνηση – αλλά η εικόνα που είδα, δυστυχώς, είναι μια εικόνα αποκαρδιωτική», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στους κατοίκους της Μόριας.

Και πρόσθεσε: «Είναι αδιανόητο σήμερα να έχουμε ανθρώπους οι οποίοι ζουν σε διαλυμένες σκηνές, μέσα στις λάσπες - και σήμερα είναι και μια μέρα με καλό καιρό. Όλοι είδαμε τι έγινε πριν από κάποιες εβδομάδες με τον χιονιά. Και φυσικά όλα αυτά τα γνωρίζαμε και τα γνώριζε η Κυβέρνηση».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στην 98 ΑΔΤΕ, όπου συνομίλησε με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης, είχε συνάντηση με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου και τον δήμαρχο της Μυτιλήνης, Σπύρο Γαληνό.

Σχετικές ειδήσεις