ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραχήλ Μακρή στο Newsbomb.gr: «Τέλος Φεβρουαρίου ανακοινώνω την πολιτική μου κίνηση»

Ραχήλ Μακρή στο Newsbomb.gr: «Τέλος Φεβρουαρίου ανακοινώνω την πολιτική μου κίνηση»

Τι την έκανε να πιστέψει στον Αλέξη Τσίπρα; Ποιους πολιτικούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θεωρεί «ηλίθιους και καιροσκόπους»; Γιατί συγκρούστηκε με την Ζωή Κωνσταντοπούλου; Και τι σημαίνει για την ίδια η δραχμή... Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη της Ραχήλ Μακρή στο Newsbomb.gr.

Η ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ

Συνέντευξη στην Αμέλια Αναστασάκη

10 2 2017 ΦΩΤΟ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Αντισυμβατικός τύπος, μαχητική και άκρως αμετακίνητη στις απόψεις της. Είτε τη συμπαθείς είτε την αντιπαθείς, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η Ραχήλ Μακρή είναι ένας ευφυής άνθρωπος που απαντά σε όλους αυθόρμητα και όπως αισθάνεται... Η πρώην βουλευτής δεν δίστασε αρκετές φορές να τα «τινάξει» όλα στον «αέρα», πολύ απλά γιατί πρόσωπα και καταστάσεις δεν ταίριαζαν με τα πολιτικά της «θέλω»... Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδεις διαδικασίες, αφού όπως αποκάλυψε και στο Newsbomb.gr, ετοιμάζει τον δικό της πολιτικό φορέα.

Η Ραχήλ Μακρή δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι στο Newsbomb.gr ότι, το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα είναι «κάκιστο και αποτελείται από ηλίθιους, τυχάρπαστους και καιροσκόπους ανθρώπους». Παράλληλα, η πρώην βουλευτής μιλά «για επικίνδυνους πολιτικούς με τους οποίους η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά». Η κυρία Μακρή αναφέρεται και στο «παιχνίδι» που στήθηκε στο Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ αποκαλύπτει ότι ο πρώην Υπουργός «τους έχει καταγράψει όλους!».

Η Ραχήλ Μακρή αναφέρει στο Newsbomb.gr τους πραγματικούς λόγους που την έκαναν να συγκρουστεί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, όλα όσα την ενόχλησαν, αλλά και ότι «η Πλεύση Ελευθερίας» είναι «κόμμα μόνο στα χαρτιά...»!

«Ο Καμμένος θέλει μόνο εξουσία και καρέκλα. Ήξερε από την αρχή ποιο υπουργείο θα έπαιρνε. Στην ουσία είναι ο Καμμένος, όχι ο Τσίπρας...», λέει αφοπλιστικά στο Newsbomb.gr, η πρώην βουλευτής για τον Πάνο Καμμένο.

«Τα νομίσματα αποτελούν μια βασική μορφή εκβιασμού. Το νόμισμα είναι ένας εύκολος τρόπος για να φοβίζουν τον λαό...», πιστεύει η Ραχήλ Μακρή, και απαντά στο Newsbomb.gr για τα σενάρια περί επιστροφής στη δραχμή...

Σχετικές ειδήσεις