ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εκλογές 2015: Ο Τσίπρας όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Δώρα, selfies και… ατάκες! (video & photos)

Εκλογές 2015: Ο Τσίπρας όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Δώρα, selfies και… ατάκες! (video & photos)

Χαλαρός, ευδιάθετος και... ατακαδόρος ο Αλέξης Τσίπρας, στη σαββατιάτικη βόλτα του στο Μοναστηράκι, επισκέφτηκε τα... παλιά λημέρια του, όπου συνάντησε νέους και συνομίλησε μαζί τους.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

«Σήμερα είναι μέρα ξεκούρασης», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που λίγο μετά τη μία το μεσημέρι έφτασε στο Six Dogs επί της οδού Αβραμιώτου, στο κέντρο της Αθήνας.

Γνωστό στέκι νεολαίας το συγκεκριμένο, όπως ήταν αναμενόμενο οι παριστάμενοι έδειξαν ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία για την άφιξη του πρώην πρωθυπουργού. Δημοσιογράφος ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα πως αρκετοί νέοι νέοι στο γνωστό μαγαζί χάρηκαν που θα τον έβλεπαν και, μάλιστα, ζήτησαν κέρασμα καφέ! «Δε θα με αφήσει ο Σόιμπλε να κεράσω», απάντησε χαμογελώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και διευκρίνισε: «Αν το κάνω, όμως, θα κεράσω τσίπουρα και όχι καφέ»!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει σήμερα, ο κ. Τσίπρας ήταν ξεκάθαρος: «Σήμερα τελειώσαμε μια σύντομη αλλά δύσκολη προεκλογική περίοδο, οπότε είναι μέρα χαλάρωσης»!

Ο ίδιος, μάλλον με νοσταλγία, ομολόγησε πως διάλεξε το συγκεκριμένο μέρος καθώς ήταν σταθερή επιλογή προ πέντε ετών, όταν ακόμη μπορούσε...

Ο κ.Τσίπρας, καθισμένος στο πλάιο της Ρένας Δούρου, η οποία είχε φτάσει λίγο νωρίτερα, συνομίλησε με τους νέους.

Ένας πολίτης τον πλησίασε και του έδωσε ένα δώρο: Το πακέτο περιείχε ένα βιβλίο το οποίο – όπως είπε ο άνδρας – ήθελε καιρό να του δώσει.

vivlia

Ο ίδιος ευχαρίστησε χαμογελαστός και την ώρα που άνοιγε το δώρο του απευθύνθηκε στον κόσμο αστειευόμενος: «Τι θα γίνει, παιδιά; Θα πιούμε τίποτα;»

Βγαίνοντας από το Six Dogs, ο κ. Τσίπρας επεφύλαξε μία έκπληξη στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. Αντί για δηλώσεις, προτίμησε... selfie. Πλησίασε μία δημοσιογράφο και έβγαλε μαζί της μία φωτογραφία!

selfie

Σχετικές ειδήσεις