ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η διεύρυνση των προθύμων οδηγεί παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ εκτός παράταξης

Η διεύρυνση των προθύμων οδηγεί παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ εκτός παράταξης

Ακούσαμε το «καρφί» του Νίκου Νικολόπουλου για τον βουλευτή Ι. Φωτήλα (ΠΟΤΑΜΙ) και τον πρώην βουλευτή Ν. Τσούκαλη (ΔΗΜΑΡ) με αφορμή την χαρά τους για την επικράτηση Μητσοτάκη και του ζητήσαμε μια πολιτική εξήγηση.

«Σε λίγο με τις μεταγραφές που ετοιμάζει θα δείτε αυτό που εγώ λέω «ΚΟΜΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ». Μόνον που η νεοφιλελεύθερη ιδεολογική μετάλλαξη με την σφραγίδα πολιτικών του Σημίτη, Κουβέλη, Θεοδωράκη, Γεωργιάδη κ.λ.π., θα διώξει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της παράταξης που προσβλέπουν σε μια Δεξιά δημοκρατική, πατριωτική με κοινωνικές ευαισθησίες.

Η διαβόητη διεύρυνση των προθύμων -Χρυσοχοΐδη, Διαμαντοπούλου κ.λ.π.- καθώς και οι «τραβεστί» ή και γραφικές «μεταγραφές» από το ιερατείο του Σημίτη, θα στείλει πολλούς «γαλάζιους» ψηφοφόρους σε μικρά κόμματα, όπου ο νέος εκλογικός νόμος... θα κάνει την ψήφο τους χρήσιμη.

Ο Νεοδημοκράτης, ο συνειδητός, σέβεται την ιστορία, την παράδοση και τα ελληνοχριστιανικά ιδανικά του. Δεν θα μπει στο «μίξερ» του Μητσοτάκη, δεν θα δεχτεί τη λογική του «ΑΝΤΙΤΣΙΠΡΑ» να έχει μπροστάρηδες τους Γρηγοράκο, Τζήμερο, Σκυλακάκη, Πάγκαλο, Γεωργιάδη και τα πεπτωκοτά εξαπτέρυγα του Σημίτη....

Τι σχέση έχει ο Νεοδημοκράτης με το «ναι» του Μητσοτάκη και το «ναι» όλων των ξεπλυμένων νεοταξιτών νεοφιλελεύθερων στο σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων, στην καύση των νεκρών, στην κατάργηση των θρησκευτικών, στο Σκοπιανό (Μακεδονία), στο Κυπριακό (σχέδιο ΑΝΑΝ), στο Ασφαλιστικό, στην κοινωνική πολιτική, στις απολύσεις... κ.α.

Για αυτά που φάνηκε στις ψηφοφορίες και στις δηλώσεις όλων αυτών να συμφωνούν με την μεταρρυθμιστική εκσυγχρονιστική Μητσοτακική ατζέντα...»

Σχετικές ειδήσεις