ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι το κατεξοχήν κεντρώο κόμμα της Ελλάδας

Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι το κατεξοχήν κεντρώο κόμμα της Ελλάδας

"Η ΝΔ είναι το κατεξοχήν κεντρώο, φιλελεύθερο κόμμα της Πατρίδας μας", δήλωσε σε συνέντευξή του στο Χρήμα Plus, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να απευθυνθεί στην διευρυμένη δεξαμενή ψηφοφόρων του κεντρώου χώρου, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι η ΝΔ είναι το κατεξοχήν κόμμα του κεντρώου χώρου και πως αυτό είναι "κάτι που γνωρίζουν οι πολίτες της χώρας μας και κατά συνέπεια το να χρειάζεται, όπως λέτε, να απευθυνθούμε σε κάτι που από την ίδρυση του κόμματος από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή είναι η βασική μας ιδεολογική πλατφόρμα, δεν είναι πολιτικά σωστό".

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης, τι θα είχε να πει στον νέο ψηφοφόρο που προτιμά "να πάει για καφέ από το να ψηφίσει", εκείνος απάντησε ότι θα πρέπει όλοι να πάνε στις κάλπες.

"Δεν λέω να ψηφίσει τη ΝΔ ή εμένα. Λέω ότι η αποχή δεν είναι λύση. Ειδικά σήμερα. Άλλωστε σαν νέος πολιτικός πιστεύω στους νέους ανθρώπους, πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν τις ανατροπές. Σίγουρα, όμως, οι ανατροπές δεν έρχονται από τις καφετέριες. Έρχονται μέσα από τη συμμετοχή στα κοινά. Επίσης, είμαι πεπεισμένος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νέων της Πατρίδας μας πιστεύει στη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και αναζητά πολιτική σταθερότητα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.