ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος για Μελά: Να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα

Καμμένος για Μελά: Να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε συνέχεια στην εσωκομματική κόντρα που έχει ξεσπάσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, με αφορμή την πρόθεση του βουλευτή, Παναγιώτη Μελά να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Καμμένος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κάνει λόγο για «βρώμικα μαξιλάρια», αναφερόμενος σε βουλευτές - χωρίς να τους κατονομάζει - που επέλεξαν να παίξουν αυτό το ρόλο.

«Ντροπή», γράφει ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας πως «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους δώσαμε την ευκαιρία, οι πολίτες τους εκλέξατε Βουλευτές και αυτοί επέλεξαν να γίνουν βρώμικα μαξιλάρια...».

Λίγο αργότερα, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, ο κ. Καμμένος ζήτησε από τον Παναγιώτη Μελά να παραιτηθεί.

Συγκεκριμένα, έφερε ως παράδειγμα τον πρόσφατα παραιτηθέντα βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη λέγοντας:

«Εγώ με έναν άνθρωπο που έχω συγκρουστεί πολλές φορές, με τον Ανδρέα Ψυχάρη, έχουμε τεράστιες διαφορές. Είχε πολύ πιο έντιμη στάση από άλλους. Διαφώνησε και παράδωσε την έδρα του. Αν κάποιος για 2.500 πουλάει τις αρχές και τις ιδέες του, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά».

«Εμάς άλλα μας έχει πει ο Μελάς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι πιέζεται και από τους δημοσιογράφους. Αυτός θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Έχουμε συνέδριο την Κυριακή (23/11/2014). Οι ΑΝΕΛ δεν θα αλλάξουμε θέση, έχουμε σταθερές θέσεις και σταθερή πορεία», συνέχισε ο κ. Καμμένος.

«Αν κάποιος από τους ΑΝΕΛ παραβιάσει την απόφαση, δεν έχει θέση στους ΑΝΕΛ. Χθες (19/11/2014), οι ανεξάρτητοι βουλευτές είχαν μια σύσκεψη. Αρκετοί από αυτούς δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν για Πρόεδρο. Η θεωρία των "μαξιλαριών" φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Ή τα βρήκαν ή είχαν απειληθεί. Δεν ξέρω αν είναι η μοναδική περίπτωση Μελά. Έχω δει τα πάντα. Έχω δει ανθρώπους να ορκίζονται και να ορκίζουν τους συναδέλφους τους και την άλλη μέρα να αλλάζουν στάση. Έχω δει το ΣΔΟΕ να μπαίνει στους βουλευτές των ΑΝΕΛ και σε λίγες ημέρες να αποχωρούν από τους ΑΝΕΛ. Έχω δει εμφανείς και αφανείς εκβιασμούς», πρόσθεσε.

Θυμίζουμε ότι, ο κ. Μελάς, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, είχε κρατήσει επιφυλάξεις όσον αφορά τη στάση του στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας «γιατί αυτή τη στιγμή, πάνω από πρόσωπα, κόμματα και καρέκλες, πρέπει να βάλεις τον ελληνικό λαό».

Σχετικές ειδήσεις