ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ κατά Γ. Πανούση: Δεν έχει συναίσθηση του θεσμικού του ρόλου

ΠΑΣΟΚ κατά Γ. Πανούση: Δεν έχει συναίσθηση του θεσμικού του ρόλου

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη δήλωσή του ότι «ακολουθούνται διαδικασίες διαμεσολάβησης και συνεννόησης και όχι ιδεοληπτικοί δογματισμοί και κατασταλτικοί μηχανισμοί» σε περιπτώσεις καταλήψεων δημοσίων κτηρίων.

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον κ. Πανούση να «προστατεύσει και να διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη και ηρεμία στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, από τις εγκληματικές επιθέσεις των γνωστών- άγνωστων τραμπούκων».

«Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του γιατί επί μία εβδομάδα άφησε ανεξέλεγκτους τους κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές να καταστρέφουν τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, να αιχμαλωτίζουν τη Σύγκλητο του ΑΠΘ, να βανδαλίζουν τα μνημεία της Αθήνας, να καίνε περιουσίες πολιτών και να πραγματοποιούν εγκληματικές επιθέσεις κατά γραφείων κομμάτων, όπως αυτή στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του και την κυβέρνησή του για να δικαιολογήσει την απραξία και την ανυπαρξία του, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις όλων των κοινωνικών φορέων» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.

Προσθέτει δε, πως «φαίνεται ότι δεν έχει αίσθηση του θεσμικού του ρόλου».

Επίσης, ζητά την προστασία των γραφείων του ΠΑΣΟΚ «πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές και τότε θα έχει ο ίδιος και προσωπική ευθύνη για την ολιγωρία του».

Σχετικές ειδήσεις