ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη: Ο Βενιζέλος βλέπει παντού φαντάσματα

Χρυσοβελώνη: Ο Βενιζέλος βλέπει παντού φαντάσματα

Για «ασύστολη κινδυνολογία» κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφερόμενη στις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ περί «στρατηγικού εγκλωβισμού της κυβέρνησης».

Με δηκτικό τρόπο απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Ευάγγελο Βενιζελο, ο οποίος μιλώντας στην Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δύο μήνες μετά τις εκλογές, όλα τα οικονομικά μεγέθη έχουν επιδεινωθεί».

«Είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό: Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκρότησαν την κυβέρνηση Εθνικού σκοπού για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ο κ. Βενιζέλος μην αντέχοντας στην ιδέα της εκδίωξής του από την εξουσία και της περιθωριοποίησης του στην πολιτική σκηνή της χώρας, βλέπει παντού φαντάσματα και κινδυνολογεί ασύστολα, πότε περί Grexit και πότε για τα εθνικά ζητήματα» αναφέρει σε απάντησή της η κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Δυστυχώς για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο ελληνικός λαός δεν συμμερίζεται τις ανούσιες φλυαρίες και τις σοφιστείες του, που δεν έχουν το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής για τα δεινά και τις οδυνηρές δοκιμασίες που υπέστη η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τα μνημονιακά χρόνια της “αντιβασιλείας” του, όταν συγκυβερνούσε με τον κ. Σαμαρά» προσθέτει.

Καταλήγει δε με την προτροπή: «Γι’ αυτό και στον κ. Βενιζέλο θα συνιστούσαμε: «”Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν”. Πρέπει να σωπαίνεις ή να λες κάτι καλύτερο από τη σιωπή».

Σχετικές ειδήσεις