ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: Ο Σαμαράς ζει την απόλυτη φαντασίωση ότι μία μέρα θα ξανακυβερνήσει

ΑΝΕΛ: Ο Σαμαράς ζει την απόλυτη φαντασίωση ότι μία μέρα θα ξανακυβερνήσει

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο κ. Σαμαράς ζει την απόλυτη φαντασίωση ότι μία ημέρα θα ξανακυβερνήσει.

«Αμετανόητος για όλα όσα υπέστη ο ελληνικός λαός από τις μνημονιακές επιλογές της κυβέρνησής του και βυθισμένος στις νεοφιλελεύθερες εμμονές του, ο τέως πρωθυπουργός επιμένει να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος των δανειστών. Τα «Ζάππεια», βεβαίως, τα έχει απωθήσει εδώ και πολλά χρόνια στο υποσυνείδητό του» αναφέρει το σχόλιο.

«Σαν άλλος Βουρβόνος, ο κ. Σαμαράς… ονειρεύεται είτε νέα μνημόνια, είτε εκλογές σύντομα, «επενδύοντας» αποκλειστικά στα σενάρια ρήξης και αποτυχίας αυτής της κυβέρνησης. Ζει την απόλυτα προσωπική φαντασίωσή του πως μια μέρα θα κληθεί να… ξανακυβερνήσει ή να συμμετάσχει σε διακομματική κυβέρνηση! Προφανώς, γιατί θεωρεί ότι δεν ολοκλήρωσε τη μνημονιακή καταστροφή της Πατρίδας μας» σημειώνει η κ. Χρυσοβελώνη, καταλήγοντας: «Ο ελληνικός λαός θα τον αφήσει μόνο στις φαντασιώσεις του…».

Σχετικές ειδήσεις