ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ επιλέγει να συνταχθεί με τους ακραίους κύκλους των δανειστών

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ επιλέγει να συνταχθεί με τους ακραίους κύκλους των δανειστών

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις τοποθετήσεις ευρωπαίων αξιωματούχων. Οι δηλώσεις δείχνουν το κλίμα που επικρατεί για την Ελλάδα στην Ευρώπη τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης για να λάβει την απάντηση απο το ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ επιλέγει να συνταχθεί με τους ακραίους κύκλους των δανειστών.

Ο κ. Καραγκούνης χαρακτήρισε το κλίμα «πολύ κακό» και είπε ότι «το θράσος των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ περισσεύει».

«Η αλήθεια που θα πρέπει να τους ανησυχεί είναι ότι οι δηλώσεις κορυφαίων αξιωματούχων από όλο το πολιτικό φάσμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δείχνουν το πολύ κακό, για την Ελλάδα, κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη» είπε ο κ. Καραγκούνης και πρόσθεσε: «Και του κ. Σούλτς και του κ. Βέμπερ και του κ. Μοσκοβισί και του κ. Ντάισελμπλουμ».

«Για να μην αναφερθούμε στα όσα άκουσε σήμερα ο κ. Βαρουφάκης από τους συναδέλφους του
υπουργούς Οικονομικών στη Ρίγα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδοκιμάσει όλους εκείνους στο εσωτερικό του, που επιχειρηματολογούν υπέρ της δραχμής, όταν η κυβέρνηση υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται για την παραμονή μας στο ευρώ;» διερωτήθηκε τέλος, ο κ. Καραγκούνης.

ΣΥΡΙΖΑ: Έκαστος εφ ω ετάχθη

Σκληρή ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του κ. Καραγκούνη: «Για μια ακόμα φορά η ΝΔ επιλέγει να συνταχθεί με τους ακραίους κύκλους των δανειστών. Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη»

Σχετικές ειδήσεις