ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Αριστερά του τίποτα η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Σαμαράς: Αριστερά του τίποτα η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα επίθεση του πρώην πρωθυπουργού στην κυβέρνηση, ενώ η χώρα βρίσκεται εν μέσω σκληρών διαπραγματεύσεων για την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους.

Ξεχνώντας ότι οι Ευρωπαίοι αδιαφορούσαν για το αν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές ωθώντας τον επί της ουσίας στις κάλπες - με ξεκάθαρες δηλώσεις τους, τότε - ο Αντώνης Σαμαράς αντί να συνταχθεί σε μια εθνική προσπάθεια να ανακάμψουν οι Ελληνες πολίτες που έχουν πληγεί από τις πολιτικές της λιτότητας και η χώρα του συνεχίζει την αποτυχημένη συνταγή της μικροπολιτικής, χαρακτηρίζοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, "αριστερά του τίποτα" ισχυριζόμενος πως η χώρα είχε ανακάμψει πριν από τις εκλογές και είχε μπει σε τροχιά ανάπτυξης, αλλά και πως μετά την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά ανετράπησαν.

"Η διαπραγμάτευση εξελίσσεται σε φιάσκο, που το πληρώνει εδώ και τρεις μήνες ο λαός. Μιλάνε για κόκκινες γραμμές και τη χώρα την πάνε γραμμή στο Μνημόνιο" επισήμανε σε προσυνδιάσκεψη της ΝΔ, στην Ξάνθη, όπου βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

"Ελεγαν πως με ένα άρθρο θα καταργούσαν τα Μνημόνια και βρέθηκαν να παρακαλάνε σήμερα για ένα νέο Μνημόνιο, θα το βαφτίσουν αλλιώς βέβαια", συμπέρανε.

Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με το thrakitoday, συναντήθηκε και συνομίλησε αρχικά με στελέχη του κόμματος από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της προσυνδιάσκεψης, της δεύτερης κατά σειρά της ΝΔ, μιλώντας κυρίως για θέματα σχετικά με την κυβέρνηση αλλά και τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σχετικές ειδήσεις