ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΝΔ «επιστρέφει» στη Ρηγίλλης!

Η ΝΔ «επιστρέφει» στη Ρηγίλλης!

Προεκλογική συγκέντρωση στη Ρηγίλλης, έξω από τα παλιά της γραφεία, θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τρίτη (01/09/2015) στις 19:00 η Νέα Δημοκρατία.

Εκεί θα μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Στη Συγγρού δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αποψινή συγκέντρωση στο ιστορικό νεοκλασικό, επιδιώκοντας τη συσπείρωση των παραδοσιακών ψηφοφόρων της ΝΔ.

Προ ημερών, ο κ. Μεϊμαράκης είχε αναφέρει ότι επιλέχθηκε η συγκεκριμένη τοποθεσία για τη μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση του κόμματος, ώστε η ΝΔ να συμβολίσει ότι ξεκινάει από τις ρίζες της.

Χαρακτηριστικό είναι και το κάλεσμα συμμετοχής της ΟΝΝΕΔ υπό τον τίτλο «Ραντεβού εκεί που ξεκινήσαμε».

«Στο ιστορικό κτίριο όπου πανηγυρίσαμε, κλάψαμε και γράψαμε την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Όλοι μαζί, οι ΟΝΝΕΔίτες και οι ΟΝΝΕΔίτισσες του χθες και του σήμερα, σας προσκαλούμε σε μία εκδήλωση - εκκίνηση της προσπάθειας στήριξης της Παράταξής μας ενόψει των εθνικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου. Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να γυρίσει σελίδα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκης θα επιχειρήσει να παρουσιάσει - για μία ακόμη φορά - τη ΝΔ ως τη δύναμη σταθερότητας, απαλλαγμένη από αλαζονικά σύνδρομα, που θέλει στη βάση της εθνικής συνεννόησης να πάει τη χώρα μπροστά.

Επιπλέον, ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται να κλιμακώσει τις επιθέσεις του κατά του κ. Τσίπρα, όπως έκανε και τη Δευτέρα (31/08/2015) στην περιοδεία του στην Πάτρα, υπενθυμίζοντας ότι από εκεί ο κ. Τσίπρας είχε εξαγγείλει την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

«Ο κ. Τσίπρας έλεγε έχουμε δεσμευτεί ότι θα ελαφρύνουμε από τους φόρους τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Έλεγε έχουμε δεσμευτεί ότι θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ, έχουμε δεσμευτεί ότι θα προστατεύσουμε τις τραπεζικές συναλλαγές. Ο κ. Τσίπρας δεν κατάργησε, αλλά συνεχίζει τον ΕΝΦΙΑ. Τελικά, έσκισε το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και έφερε νέο Μνημόνιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις