ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: Τις βρήκα, πάω... (video)

Άδωνις: Τις βρήκα, πάω... (video)

Τρέχοντας έφτασε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, πάνω στην εκπνοή της προθεσμίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε την τελευταία στιγμή να μαζέψει τις 50 υπογραφές, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter.

Νωρίτερα, είχε δηλώσει ότι του έλειπαν πέντε υπογραφές και είχε απευθύνει έκκληση μέσα από τα social media στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να σπεύσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Η αγωνία των διαδικτυακών του «φίλων», αλλά και των υποστηρικτών του εντός ΝΔ, τελείωσε πριν από μερικά λεπτά, όταν ο κ. Γεωργιάδης τους πληροφόρησε ότι «τις βρήκε» και «πάει»...

adonis ypografes

Παρόλο που η αίτηση του κ. Γεωργιάδη ήταν στην ουσία εκπρόθεσμη για λίγα λεπτά, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) την έκανε αποδεκτή.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του, πάντως τόνισε ότι και διαφορετική να ήταν η απόφαση της ΚΕΦΕ, θα ήταν απολύτως σεβαστή και κατανοητή. «Πάνω απ’ όλα η Νέα Δημοκρατία» ανέφερε.

Πρόσθεσε δε ότι οι κρίσιμες πέντε υπογραφές συγκεντρώθηκαν τα τελευταία 20 λεπτά, όταν κάποιοι φίλοι του κατάλαβαν ότι δεν θα ήταν δυνατό να είναι υποψήφιος, αν δεν βάλουν την υπογραφή τους.

Έτσι, στις έξι παρά πέντε, έφυγε από το γραφείο του στην οδό Ακαδημίας, και με τη βοήθεια μηχανής και ίσως κάποιας παραβίασης φωτεινού σηματοδότη, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε την αίτησή του. Όπως άλλωστε είπε «είχε πολλή κίνηση στο δρόμο».

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα καταφέρει να εκλεγεί, ωστόσο έσπευσε να δεσμευτεί ότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπηρετήσει πιστά όποιον εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ.

Σχετικές ειδήσεις