ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: Τα πρώτα αποτελέσματα - Ποιος προηγείται

Εκλογές ΝΔ: Τα πρώτα αποτελέσματα - Ποιος προηγείται

Σε εξέλιξη ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία - Τα πρώτα αποτελέσματα.

Μέχρι τις 14.00, στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είχαν ψηφίσει περίπου 225.000 ψηφοφόροι, τονίζουν κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκτιμώντας ότι τελικώς η συμμετοχή θα φτάσει περίπου τους 350.000 ψηφοφόρους.

Σύμφωνα με το επιτελείο του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ, θα ψηφίσει τελικώς περίπου το 80 - 85% σε σχέση με τον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Οι κύκλοι του υποψηφίου αναφέρουν ότι «μέχρι τώρα έχουμε ενδείξεις ότι υπάρχει ισχυρό προβάδισμα και διακριτή διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Οι παραπάνω διαρροές προκάλεσαν την οργή του έτερου υποψηφίου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Συνεργάτες του χαρακτήριζαν την εν λόγω κίνηση «χτύπημα κάτω απ’ την μέση».

Από την πλευρά του, και ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης, διέψευσε με δήλωσή του διαρροές που έχουν σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Όπως γνωρίζετε η ΚΕΦΕ από χθες είναι σε διαρκή συνεδρίαση. Όσα γράφονται και λέγονται για προβλέψεις δύο ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ανυπόστατα», ανέφερε.

Τα πρώτα αποτελέσματα

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, δεδομένου ότι οι κάλπες δεν έχουν κλείσει και πολύς κόσμος περιμένει να ψηφίσει, ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν τα πρώτα αποτελέσματα, σύμφωνα με τα οποία υπάρχει μεγάλη διαφορά υπέρ του ενός υποψηφίου, ιδιαίτερα στην επαρχία.

Μένει να δούμε αν θα παραμείνει αυτή η εικόνα μέχρι το τέλος...

Το μόνο σίγουρο είναι πως η νύχτα προβλέπεται μεγάλη...!

Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.gr για όλες τις εξελίξεις...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ TWITTER

Σχετικές ειδήσεις