ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος κατά Ζουράρι: Δεν μπορούμε να έχουμε υφυπουργό «χούλιγκαν»

Καμμένος κατά Ζουράρι: Δεν μπορούμε να έχουμε υφυπουργό «χούλιγκαν»

Ειδήσεις | Δημήτρης Καμμένος: «Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στους κόλπους των ΑΝΕΛ, καθώς ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καμμένος εξέφρασε τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04/2017) ανοικτά τη δυσαρέσκειά του για τον υφυπουργό Παιδείας, Κώστα Ζουράρι.

«Δεν μπορούμε να έχουμε υφυπουργό “χούλιγκαν” με μπλουζάκι του ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM», δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι έχει πρόβλημα με τον επικεφαλής του συνεργαζόμενου με τους ΑΝΕΛ κόμματος «Πυρίκαυστος Ελλάς».

Κατά τα λοιπά, σχολιάζοντας δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το Άγιο Φως, ο κ. Καμμένος πήρε αποστάσεις, σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση συνεχίζει έναν προοδευτισμό που δεν έχει καμία ουσία», και πρόσθεσε ότι «οι επιθέσεις κατά της Εκκλησίας ξεκίνησαν από τον Κώστα Σημίτη με την έχθρα του κατά του Μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου».

Εξάλλου, σημείωσε πως η Αριστερή ατζέντα δεν αντικατοπτρίζει την ελληνική κοινωνία που είναι συντηρητική που πιστεύει στην Παναγία, το Χριστό και το Άγιο Φως και τόνισε ότι αυτές οι απόψεις εκφράζουν το στενό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ξεπερνά το 3%.

Ο βουλευτής τάχθηκε κατά ενός ουδετερόθρησκου κράτους που προβλέπει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Σχετικές ειδήσεις