ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρμα Πολιτών: Πολίτες Β΄ κατηγορίας τα ΑμΕΑ για την Kυβέρνηση

Άρμα Πολιτών: Πολίτες Β΄ κατηγορίας τα ΑμΕΑ για την Kυβέρνηση

Σχετικά με την περικοπή των προνοιακών επιδομάτων αλλά κα τη δοκιμασία στην οποία υποβάλλονται, οι Έλληνες Πολίτες ΑμΕΑ, από τον Τομέα Υγείας, Κοινωνικής Μέριμνας & Απασχόλησης, του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


"Η αντιμετώπιση, εκ μέρους της Πολιτείας των ΑμΕΑ, όπως αναδείχθηκε από τις τεράστιες ουρές ανήμπορων ανθρώπων, για να περιφρουρήσουν τα ψίχουλα που τους δίνει το Κράτος κοροϊδεύοντάς τους, είναι δίχως άλλο μια τριτοκοσμική, αν όχι ρατσιστική αντιμετώπιση. Η Συγκυβέρνηση των υπαλλήλων της Τρόικας έχει βάλει στη μηχανή του κιμά, αυτήν την κοινωνική ομάδα στον αιμοσταγή βωμό του νεοναζί Σόιμπλε.

Καμιά Κυβέρνηση – και ειδικά αν είναι δοτή – δεν μπορεί να περικόπτει την κοινωνική μέριμνα προς τα ΑμΕΑ με πρόφαση τη δήθεν καταγραφή τους. Απάδει των χαρακτηριστικών μιας δημοκρατικής, ανεπτυγμένης πολιτείας να διαχωρίζει τους πολίτες της σε Α’ και Β’ Κατηγορίας. Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών αγωνίζεται για να παραμείνει άθικτη και με οποιοδήποτε κόστος, η Κοινωνική Μέριμνα προς τα ΑμΕΑ, ειδικά σήμερα που η Κοινωνική Αλληλεγγύη αποτελεί το βασικό προαπαιτούμενο της Εθνικής και Κοινωνικής Συνοχής μας".