ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Υποστηρικτές του δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα επιτέθηκαν και πάλι σε γραφείο βουλευτή

ΝΔ: Υποστηρικτές του δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα επιτέθηκαν και πάλι σε γραφείο βουλευτή

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια αυτή και περιμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο», αναφέρει η ανακοίνωση

Παρέμβαση με μπογιές και τρικάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι, το απόγευμα της Τρίτης, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου.

Ήταν μια ακόμα παρέμβαση σε πολιτικό γραφείο που πραγματοποιήθηκε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, είχαν προηγηθεί παρέμβαση σε δικηγορικό γραφείο, στη δικαστικό Αντωνία Βαρελά, στο γραφείο της βουλευτή Α. Ευθυμίου και του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Σ. Δημητριάδη.

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης (27/1) για την παρέμβαση στο γραφείο του βουλευτή Δ. Βαρτζόπουλου.

«Δεύτερη επίθεση υποστηρικτών του κατά συρροή δολοφόνου και καταδικασμένου τρομοκράτη Δ. Κουφοντίνα σε γραφεία βουλευτή της ΝΔ, αυτή τη φορά στου βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλου. Άλλη μία επίθεση εναντίον βουλευτή της ΝΔ με στόχο την ίδια τη Δημοκρατία.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια αυτή και περιμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στο τραπέζι έκτακτα μέτρα για τα καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές