ΠΟΛΙΤΙΚΗ

23 / 02 / 2012 00:10

Καρφιά Δένδια κατά Βενιζέλου

Έξαλλος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Καρφιά Δένδια κατά Βενιζέλου

Αμέσως μετά την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά τη συζήτηση για την πρόταση σύστασης εξεταστικής για το έλλειμμα του 2009, ο κ. Δένδιας ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και διαμαρτυρήθηκε για την μακρά παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών, σε αντίθεση με τον κανονισμό της Βουλής.

«Αν ο κ. Βενιζέλος μίλησε 18 λεπτά, φαντάζομαι ότι θα μου επιτραπεί να μιλήσει 2,5 ώρες», δήλωσε.

Η φράση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος υποστήριξε ότι έλαβε το λόγο μόλις για 8 λεπτά.

«Αν μετράτε όπως υπολογίζετε το χρόνο, τότε φοβούμαι ότι η χώρα κινδυνεύει με καταστροφή ακόμη και το λίγο χρόνο που σας απομένει ως υπουργός Οικονομικών», ανταπάντησε ο κ. Δένδιας, ο οποίος στη συνέχεια κατηγόρησε το προεδρείο για τη χαλαρότητα της διαδικασίας.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα στη σελίδα του Newsbomb.gr.

blog comments powered by Disqus

open

Close

Newsbomb.gr c 2010 - 2012 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Σχετικά με Εμάς | Όροι Χρήσης | Sitemap
Developed by DPG DIGITAL MEDIA