ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο Καμμένος δεν είναι υπεράνω κριτικής

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο Καμμένος δεν είναι υπεράνω κριτικής

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα στον Πάνο Καμμένο. Σήμερα, μέσω του ΑΝΤ1 97,2 , ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εκτίμησε μάλιστα πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πάρουν «ακροατήριο» από τον ΛΑΟΣ, και λιγότερο από την ΝΔ.


«Ένα πράγμα θα σας πω ότι ούτε ο κ. Καμμένος είναι υπεράνω κριτικής. Αρκετή κριτική έχει ασκήσει σε όλους, νομίζω ότι και ο ίδιος δεν είναι υπεράνω κριτικής…. Εγώ πολιτική κριτική κάνω, και πιστεύω ότι ο κ. Καμμένος σήμερα δεν προτείνει κανένα τρόπο εξόδου από την κρίση. Δεν πιστεύω ότι προτείνει κάτι διαφορετικό από ότι μπορεί να γίνει. Και δεν πιστεύω ότι τα νούμερα και τα στοιχεία τα οποια παραθέτει είναι βάσιμα. Θα σας πω χαρακτηριστικά ότι άκουγα μέχρι πρότινος ότι τα cds τα οποία έχουν παιχθεί εις βάρος της χώρας ήταν ύψους 300 δις ευρώ. Από ότι φάνηκε μόνο περίπου 1,7 δισ. ευρώ cds πληρώθηκαν εάν έχουν πληρωθεί και αυτά. Λοιπόν, τα νούμερα έχουν πολύ μεγάλη σημασία», σημείωσε ο Βουλευτής της ΝΔ εκτιμώντας ότι «πολύ πιο εύκολα θα πάρει ακροατήριο από την πλευρά του ΛΑΟΣ, από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη και λιγότερο από την πλευρά της ΝΔ, και του Αντώνη Σαμαρά».

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πάρκαραν για κάποιο διάστημα στον κ. Κουβέλη

Με αφορμή τη συσπείρωση που εμφανίζει σταδιακά το ΠΑΣΟΚ, ο κος Βαρβιτσιώτης τόνισε «Εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ με τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι το περιέγραφαν. Δεν πίστευα ότι τα μεγάλα κόμματα, οι μεγάλοι σχηματισμοί οι οποίοι έχουν και ιστορικές αναφορές, οι μεγάλες παρατάξεις, διαλύονται τόσο εύκολα. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πάρκαραν για κάποιο διάστημα στον κ. Κουβέλη μέχρι να αλλάξει ο αρχηγός, ήταν μια κρίση εμπιστοσύνης απέναντι στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος όσο επέμενε να παραμένει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ σαφέστατα και δημιουργούσε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα στο κόμμα του».