ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δράση: "Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό σου"

Δράση: "Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό σου"

"Μέχρι τώρα έδινες την ψήφο σου σε ανθρώπους του άκοπου πλουτισμού, σωτήρες, λαϊκιστές και ψεύτες. Μήπως ήρθε η ώρα να δώσεις την ψήφο σου στον εαυτό σου; Είσαι ήδη ένας άνθρωπος της δράσης. Είσαι ένας από τους πολλούς Έλληνες, που με την καθημερινή τους εργασία, με την επιμονή και εντιμότητά τους στηρίζουν την Ελλάδα. Χωρίς κομπίνες και χατίρια", γράφει η ΔΡΑΣΗ, το κόμμα του Στέφανου Μάνου, ανακοινώνοντας έτσι την συμμετοχή της στις εκλογές.

"Στηριζόμαστε σε αυτούς που λένε φτάνει πια! Στους πολίτες που προτάσσουν την προσπάθεια ενάντια στην άρνηση και τη διαμαρτυρία και επιθυμούν να τα καταφέρουν στηριγμένοι στις δικές τους δυνάμεις", γράφει η ανακοίνωση του κόμματος.

Το όραμα της ΔΡΑΣΗΣ είναι μια φωτεινή Ελλάδα της αλήθειας που στηρίζεται στους Έλληνες και στην δημιουργικότητα τους, στην ιστορία της και στα ανεκπλήρωτα πλεονεκτήματά της, στο περιβάλλον, τον πολιτισμό, στην παιδεία. Μια Ελλάδα φιλική σε όλους που επιδιώκουν την επένδυση στην ποιότητα ζωής και στην ευημερία.

Στόχο του κόμματος αποτελεί η απελευθέρωση των Ελλήνων, που θέλουν να προχωρήσουν στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις.